Over ons

R&A Jewellery is een sieraden bedrijf opgericht in 2019, toen R&A Jewellery net begon richtte zij zich uitsluitend op de verkoop van sieraden, sinds april 2021 heeft R&A Jewellery de R&A Renewed collectie in het leven geroepen.

R&A Jewellery richt zich met de R&A Renewed collectie op het verkopen van duurzaam verkregen kleding. Deze collectie is een samenstelling van verschillende kleding verkregen uit oude collecties van diverse merken en bedrijven. Waarom is hiervoor gekozen? Jaarlijks verdwijnt er 35 miljoen ton kleding in een verbrandingsoven of op de vuilnisbelt, om dit enorme aantal te verminderen en ons steentje bij te dragen verzamelen wij de mooiste items en redden deze uit de verbrandingsoven. Met deze items stellen wij een nieuwe collectie samen!

Sinds 2021 is R&A Jewellery ook druk bezig met het tegengaan van plastic en karton verspillen, daarom zijn wij iedere dag weer opzoek naar een veilige manier om onze producten op een nog duurzamere manier te kunnen verzenden naar onze klanten.

R&A Jewellery is een bedrijf dat zich focust op duurzaamheid en problemen die de verduurzaming tegengaan op te lossen.


Dit doen wij met onze lijn R&A Renewed maar ook met onze sieraden door de verpakkingen duurzaam te maken. Zo wordt er geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt bij ons.