Verzending en Retournering

Verzending & levertijd:

Je bestelling word verzonden via de post. Je kunt je bestelling binnen 1 á 2 dagen verwachten. Wanneer je bestelling na 2 dagen nog steeds niet is afgeleverd neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten:

Voor de verzending word er €1,90,- in rekening gebracht die opgeteld worden bij de kosten van je bestelling.

Verzending wijzigen:

Na het plaatsen van je bestelling is het bij ons helaas niet mogelijk om je bestelling te wijzigen. Mocht je vragen hebben over je bestelling kan je contact opnemen met de klantenservice.

Retourenring:

Ben je niet tevreden over je bestelling? Je kunt dan binnen 14 dagen na je bestelling je producten retourneren, mits de producten natuurlijk ongedragen en onbeschadigd zijn.

Producten worden alleen retour genomen in de originele staat, zodra de seal sticker op de verpakking is verbroken kan het product niet teruggestuurd worden. Tenzij aangetoond kan worden dat er geldige redenen zijn. De kosten die gemaakt worden door het toch retourneren van deze gevallen worden bij de klant in rekening gebracht.

Onder aan de pagina vind je het retouneringsformulier. Print deze uit en vul hem in en stuur deze samen met de artikelen terug naar het onderstaande adres:

R&A Jewellery

Dominicushof 15

4133AL Vianen

Nederland