Voor een duurzame mode-industrie

Wij verduurzamen de mode-industrie door de vernietiging van kleding tegen te gaan en al onze producten duurzaam te verpakken. Dit doen wij voor JOU en de wereld om ons heen.

Why we do what we do:
Er wordt wereldwijd veel kleding vernietigd en verspilt, dit is schadelijk voor het milieu. Ook wordt er onnodig en milieuonvriendelijk verpakkingsmateriaal gebruikt.


How we do it:
We kopen de kleding die anders vernietigd zou worden op & maken gebruik van duurzame verpakkingen.

What we do:
we kopen bij zo veel mogelijk bedrijven overgebleven kleren op. We verkopen de opgekochte kleding en verpakken alle items (sieraden & kleding) in duurzaam verpakkingsmateriaal.

Ons verhaal


Alle vrouwen houden van shoppen, Saar ook. Wij vrouwen willen er goed uit zien en uitten dit met onze kleding en sieraden, Saar doet dit ook. De kwaliteit van onze items en de prijs hiervan staat bij ons vrouwen hoog in het vaandel, bij Saar ook. En toch koopt Saar niet zomaar bij elke winkel haar kleding en sieraden. Saar vindt het erg belangrijk om er goed uit te zien, houd enorm van shoppen & is een echte prijs-kwaliteit shopper. Maar Saar vindt iets anders nog belangrijker dan alle andere dingen die hiervoor genoemd zijn, benieuwd wat dat is?

Een tijdje geleden liep Saar door Breda. Het was eind zomer en overal was het Sale. Heerlijk natuurlijk, wie houdt er nou niet van shoppen met korting? Die dag had Saar lekker veel geshopt en ging voldaan terug naar huis.
Een week later liep Saar weer in de stad, maar nu was de nieuwe collectie binnen en alle Sale items waren de winkel uit. Hoe leuk Saar de nieuwe collectie ook vond, toch bleef ze denken aan de Sale items. Waar waren deze items heen?

Saar kon het maar niet laten rusten en is op uitgebreid onderzoek gegaan. Ze moest en zou te weten komen wat er nu met deze items ging gebeuren. 
Uiteindelijk is Saar erachter gekomen. 
Kleding dat uit de collectie geraakt komt achterin het magazijn te liggen om vervolgens weggegooid te worden, te worden vernietigd of er wordt nooit meer naar omgekeken. 

Saar kon het niet geloven. Wat OnGeloFeLijk zonde dat goede kleding zomaar weggegooid of vernietigd wordt! 
Hoe meer Saar erover nadacht hoe bozer ze werd. Dat bedrijven dit zomaar doen, ze snapte er echt niks van. 
Niet alleen is het zonde, het is ook nog eens enorm slecht voor het milieu, al die verbrandde, o zo mooie, kleding. 

Sinds die ene ontdekking koopt Saar al haar kleren en sieraden bij R&A.
Wij kunnen niet beloven dat we alle vernietiging en het weggooien van kleding tegen kunnen gaan en dat door ons het milieu groen is. Wel beloven we ons best te doen zoveel mogelijk vernietiging en weggooien tegen te gaan en hierdoor het milieu een stukje groener te maken. 
Dit kunnen wij niet alleen, maar doen we samen met onze partners (waar we overgebleven collecties opkopen) En met jou, onze klant. 

Doordat Saar bij ons haar kleding koopt zorgt ze ervoor dat het item dat ze koopt niet weggegooid of vernietigd wordt maar een 2e leven krijgt. 

”R&A Jewellery – Dress to Impress”

Wij willen indruk maken op de mode-industrie, jij kan indruk maken.

Met grote Passie voor mode verDuurzamen wij de mode-industrie op een Creatieve manier. 

Dit kunnen wij niet alleen, maar doen we Samen met onze partners EN onze klanten.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en exclusieve acties!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

close

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en exclusieve acties!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.